DE LOCATIE

De Bloemhofschool is gelegen aan de Oleanderstraat in de wijk Bloemhof: een stukje Rotterdam met een eigen karakter dat grotendeels bewaard is gebleven. Zuid biedt de voordelen van wonen in een wereldstad, met volop mogelijkheden voor vertier, sport en recreatie, maar dan met een dorps karakter.

DE LOCATIE

De Bloemhofschool is gelegen aan de Oleanderstraat in de wijk Bloemhof: een stukje Rotterdam met een eigen karakter dat grotendeels bewaard is gebleven. Oud-Zuid biedt de voordelen van wonen in een wereldstad, met volop mogelijkheden voor vertier, sport en recreatie, maar dan met een dorps karakter.

FIJN WONEN IN ROTTERDAM ZUID

De Bloemhofschool ligt aan de Oleanderstraat in de wijk Bloemhof. De wijk Bloemhof is een onderdeel van Feijenoord. Dit opkomende stadsdeel is hard op weg om één van de leukste plekken van Rotterdam te worden. De afgelopen 20 jaar is hard gewerkt aan een bruisend stadscentrum en de komende jaren zijn er nog meer mooie plannen voor Zuid.

BRUISEND ZUID

Op Zuid is altijd genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld een heerlijk dagje shoppen in het geheel vernieuwde winkelcentrum Zuidplein, breng een bezoek aan de gezellige markt aan het Afrikaanderplein. Ontdek de vele leuke winkels en restaurants, zoals Beymen en de Sultan Lounge, die de buurt rijk is. Ook voor vertier en recreatie ben je hier aan het juiste adres: bezoek een event in het nieuwe Ahoy, juich voor Feijenoord in De Kuip of ga lekker luieren in het Zuiderpark.

spelen

KINDVRIENDELIJKE BUURT

De Bloemhofschool is een ideale plek om te wonen voor gezinnen. In deze kindvriendelijke buurt vind je verschillende scholen en kinderdagverblijven. Ook is er genoeg plek voor de kids om veilig buiten te kunnen spelen. Tegenover De Bloemhofschool ligt een speelplaats voor jonge kinderen. En de gemeenschappelijke binnentuin is een veilige haven voor kinderen en ouders om diverse activiteiten op te zetten, of om gewoon lekker te chillen in de zon.

CENTRALE LIGGING

Een ander groot pluspunt van De Bloemhofschool is de centrale ligging. Op de fiets ben je in nog geen 15 minuten in het gezellige centrum van Rotterdam. Het openbaar vervoer bereik je eenvoudig te voet, waarbij je kunt kiezen tussen water, weg en rails. Zo ligt metrostation Maashaven op nog geen 5 minuten lopen van De Bloemhofschool en stoppen er diverse buslijnen in de wijk. Ook de watertaxi bevindt zich op loopafstand. Bovendien rij je vanaf De Bloemhofschool in slechts 10 minuten op de rijkswegen A15 en A16.