FINANCIEEL

Wonen in De Bloemhofschool is al mogelijk vanaf een netto hypotheeklast van € 775,- per maand*!

financiële check

Bij een 50% aflossingsvrije hypotheek en de huidige rentestand* kan je al vanaf circa € 775,- netto (afhankelijk van je inkomenssituatie) wonen in De Bloemhofschool.

Ben je geïnteresseerd in één van de appartementen van De Bloemhofschool en wil je je kansen vergroten voor de toebedeling van een woning? Doe dan een financiële check, zodat je zeker weet dat je de hypotheek kunt financieren en de maandlasten bij je persoonlijke situatie passen. Denk dan eens aan een hypotheekverklaring.

Een hypotheekverklaring kun je bij je eigen financieel adviseur of je bank laten opstellen. Het is verstandig om je goed voor te bereiden, zodat je weet wat jouw mogelijkheden zijn.

*Rentestand van 01-03-2022

GRATIS FINANCIEEL ADVIESGESPREK

Een huis kopen is een zaak van hoofd en hart. Bij een hypotheek gaat het er om samen met je de emotie en het gevoel te verbinden met de zakelijke kant.

Woonadvies Groep is een onafhankelijke hypotheekadviseur met alle kennis onder één dak.

Zij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan om jouw mogelijkheden te bekijken en je te adviseren!

woonadviesgroep
Naar Woonadvies Groep